Selecteer een pagina

Wortelloofpesto

deze frisse pesto maak je van wortelloof met pecannoten, knoflook en Parmezaanse kaas

Citroen tartelettes van Hans

citroen tartelettes van Hans, de Beste Thuisbakker van 2017. Prachtige maar vooral lekkere taartjes van amandeldeeg met zachte citroenvulling en getopt met Italiaanse meringue en gedroogde korenbloemblaadjes

Aardappelmuffins

luchtige aardappelmuffins op basis van pittige aardappelpuree. Lekker als bijgerecht of snack

Bietenpuree met yoghurt & za’atar

Een zoet en tegelijkertijd pittig gerecht met rode biet uit het boek Jeruzalem van Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi: bietenpuree met yoghurt & za’atar

Dadel-notenrepen

Deze dadel-notenrepen zijn vegan. Je maakt ze van dadels, noten, rauwe cacaopoeder, ahornsiroop en geraspte kokos

Ketoprak

Ketoprak, vegetarisch Indonesisch gerecht met tahoe, spitskool, aardappel en taugé. Het is vaak onderdeel van een rijsttafel, maar met rijst erbij is het een goed idee voor een dagje zonder vlees. Een of twee dagen van te voren bereid extra lekker!

Gehaktbrood

Gehaktbrood: een keer koken, drie keer genieten! Ik maak het meestal in het weekend, wanneer ik toch aan het koken ben. Makkelijk te maken, en de oven doet het werk. Zo heb je alvast een deel van een aantal doordeweekse maaltijden klaar

Sodabrood

Sodabrood, een supersnel brood zonder gist dat niet hoeft te rijzen en dat je niet hoeft te kneden

Pagina 1 van 1412345...10...Minst recente »

Pin It on Pinterest