Selecteer een pagina

Ratatouille

ratatouille, een stoofgerecht met groenten uit de Provençaalse keuken

Amandelcake

Deze amandelcake is een geweldige combinatie van licht geroosterd amandelmeel, griesmeel, olijfolie, citroen, sinaasappel en rozemarijn

Bietenhummus

bieten-hummus is een zacht smakende variant van de ‘gewone’ versie

Inktvissalade

inktvis-salade uit Griekenland, van in witte wijn gestoofde verse inktvis met knoflook en olijven

Mayonaise

mayonaise, zelfgemaakt echt het allerlekkerst

Rabarber-custard flan

rabarber-custard flan, een feestelijke taart met koek-bodem en een romige maar frisse vulling

Bechamelsaus

Bechamelsaus, de witte basissaus. Onmisbaar in lasagne of als toplaag voor je aardappelgratin en lekker bij groenten, vis of kip

Auberginesalade

auberginesalade, salade van geroosterde aubergine met veel specerijen en kruiden

Basis tomatensaus

Basis tomatensaus, basis voor pastasaus en lekker bij vlees, kip, eier- en aardappelgerechten

Pin It on Pinterest