diversen

De leukste culinaire bloggers

De afgelopen maanden heb ik kennis gemaakt met veel vrouwen die een culinair blog hebben, oftewel vertellen en laten zien waar zij zoal door geinspireerd en gepassioneerd zijn in en om de keuken. Zo kwam ik niet alleen op het idee om ze aan jullie voor te stellen, maar ook om zelf een blog te beginnen. Dat voorstellen gebeurt in Margriet 33, en wij vinden het op de redactie een hele leuke productie geworden. Philippine, Ellen, Annemieke, Gees en Myriam schrijven allemaal over andere dingen maar stuk voor stuk met evenveel enthousiasme en passie.

Ik kreeg zelf trouwens steeds meer vragen of ik geen blog had, en ook steeds meer verzoeken voor bepaalde recepten waar ik over twitterde. En omdat ik niet altijd alles kwijt kan in Margriet en je met 140 tekens in een twitterbericht ook niet ver komt, dacht ik, waarom niet ? Vanaf 15 augustus is het zover.. van familierecept tot bijzondere koffieproeverij, lees en beleef het allemaal mee!

2 Reacties

 • Reply Saskia 24 augustus 2011 at 06:45

  Hallo Colette, ik kreeg dit weekend wat Margrieten mee van een vriendin en kwam zodoende het artikel over culinaire blogs tegen. Nou volg ik al een poosje veel blogs op het gebied van patchwork en interieur, maar ik ben bang dat er een nieuwe verslaving bij is gekomen. Ik heb inmiddels een kijkje genomen bij alle blogs die vermeld werden, en het is ware stimulans om weer eens”anders”te gaan koken! Veel plezier met je blog en ik kom regelsmatig even langs.

  Groetjes,

  Saskia

 • Reply Rogier 2 februari 2013 at 21:51

  Beste Colette,

  Wat een lekkere recepten en mooie foto’s. Ik kom graag een keer in contact met je over http://www.culi-blog.nl. Een verzamelplaats voor culinaire bloggers en hun lezers. Vorig jaar ben ik hiermee begonnen voor @buurmeisjekookt. Inmiddels sluiten steeds meer bloggers zich aan. De site raakt gevuld met bijzondere recepten, restaurant reviews en andere culinaire ervaringen. Een vermelding in de top50 food blogs van NL bevestigde voor mij dat we op de goede weg zijn. Nu is het met name zaak om de naamsbekendheid te vergroten en zo de bloggers het publiek te bieden dat ze verdienen. Zou jij daarbij kunnen helpen?

  Culinaire groet,

  Rogier
  http://www.culi-blog.nl

 • Laat een reactie achter