Selecteer een pagina

Limoncello

Limoncello, een heerlijke citroenlikeur uit Zuid-Italië. Je hebt er citroenschillen, suikersiroop en alcohol (95%) voor nodig. Ik koos voor wodka, met een lager alcoholpercentage en overal te koop

Kastanjes poffen

Kastanjes poffen is de lekkerste manier om te genieten van deze herfstgroente bij uitstek. Je kunt ze zelf rapen in het bos. Je herkent een tamme kastanje aan het blad, dat langwerpig is en getande randen heeft, en de kastanjes hebben een pluim-achtig puntje

Engadiner notentaart

Engadiner notentaart, een stevige taart uit Zwitserland met een karamel-notenvulling

Pittige broccoli met geroosterde amandelen

Broccoli met knoflook, rode peper & geroosterde amandelen kun je met recht een een broccoli-gerecht met pit noemen.Makkelijk te maken, weinig ingrediënten én gezond, wat wil je nog meer?

Bloemkoolcouscous

Het is niet altijd wat het lijkt..dit is bloemkoolcouscous, een heerlijk fris en licht bijgerecht zonder koolhydraten. Je maalt hiervoor bloemkoolroosjes tot fijne korrels en schept ze om met je favoriete ingrediënten

Courgettesoep

Courgette kan wel wat pit gebruiken. Dat is goed gelukt in deze soep, waarin je alle restjes die je nog hebt staan kunt verwerken

Courgette-aardappelkoekjes

Courgette-aardappelkoekjes zijn lekker als vegetarisch hoofdgerecht. Je kunt dan wat meer kaas toevoegen. Ze smaken ook lekker als bijgerecht van kip of worstjes

Artisjokharten in knoflookolie

Even simpel als lekker zijn artisjokharten in knoflookolie. Bij mij al vele jaren een topper als voorgerecht en op feestjes

Pin It on Pinterest