kookt elke dag met liefde en pure ingrediënten

Aspergerisotto met coppa

Aspergerisotto met coppa

Deze aspergerisotto maakte ik met de nieuwe Hollandse asperges! De licht zoute, knapperige coppa en de truffelolie maken hem net even anders

Lees meer

Als klein meisje stond ik in restaurants bijna met mijn neus op de tafeltjes van andere mensen om te zien wat zij aten en was ik vaak in keukens te vinden om niets te missen van wat iemand aan het koken was..

Kabeljauw-linzencurry

Kabeljauw-linzencurry

Kabeljauw-linzencurry, een niet alledaagse combinatie van kabeljauw met linzen, spinazie, rode peper, kokosmelk en koriander

Lees meer
Tomatengratin

Tomatengratin

Van oud brood, tomaten, ham en mozzarella maak je snel dit heerlijke ovengerecht, dat een extraatje krijgt door de rode wijn

Lees meer

samen een koe/varken/kip kopen

Sinds kort ontwikkel ik recepten voor Samen een koe kopen, een fantastisch initiatief met (h)eerlijk vlees direct van de boer. Deze maand staan de malse biefpuntjes in de spotlights. Ik bedacht er deze Zuid-Amerikaans getinte maaltijd mee. De chimichurri, een saus van olijfolie, azijn, knoflook, groene kruiden en rode peper haalt het beste in ze naar boven. Lekker met de bonen-avocadosalade

 

 

Vegan bananenbrood

Vegan bananenbrood

Dit heerlijke vegan bananenbrood is heerlijk bij koffie of thee maar is ook een uitkomst voor snelle ontbijters

Lees meer
Dukkah

Dukkah

Dukkah, een noten-specerijenmengsel uit het Midden-Oosten om gerechten een exotische kick mee te geven

Lees meer
Sushi maki

Sushi maki

Sushi maki, de meest bekende soort sushi. Niet moeilijk, maar je moet wel even de tijd nemen

Lees meer
Mosselen in gele curry

Mosselen in gele curry

Geurig en licht pittig: mosselen in gele curry uit het Zeeuwse Mosselkookboek van Bart van Olphen, de man achter het mooie merk Fish Tales

Lees meer
Wortel-roomsoep met komijn

Wortel-roomsoep met komijn

Simpel maar lekker is deze wortel-roomsoep met komijn en knapperige spinazie, die pit krijgt door de chilivlokken. Lekker met warm naanbrood!

Lees meer
Cassero-cocktail

Cassero-cocktail

Naar aanleiding van mijn bezoek aan de burcht van Beaufort in Luxemburg maakte ik deze Cassero-cocktail met droge vermouth en gin

Lees meer

Instagram @colettebeyne

To see the Instagram feed you need to add your own API Token to the Instagram Options page of our plugin.
Oops, something is wrong. Instagram feed not loaded

Facebook-pagina De keuken van Colette

Pin It on Pinterest