Culinaire producties met liefde bereid

Al sinds mijn jeugd heb ik een passie voor alles wat met eten en drinken te maken heeft. In de afgelopen 32 jaar deelde ik die passie in ontelbare producties met de lezers van Libelle, Tip Culinair en Margriet.

Er nog nooit zoveel te doen geweest over en rondom eten.Tegenover negatieve berichten uit de industrie staan mooie initiatieven als no waste, foodsharing en je eigen groenten kweken in de stad. Trends en ingrediënten zijn aan verandering onderhevig, maar de passie voor mijn vak verandert echter nooit!

De laatste 7 jaar deel ik mijn belevenissen en favoriete recepten ook via mijn blog, Facebook, Twitter en Instagram. Ik verzorg daarvoor zelf alle content, styling en fotografie.

Ik werk nu op freelance-basis en mijn grootste kracht ligt in het vertalen van trends naar print en online producties voor een breed publiek. Ook verzorg ik commerciële samenwerkingen, ontwikkel ik recepten en concepten en ben ik te zien in culinaire filmpjes. Bij alles wat ik doe of maak staat kwaliteit voorop!

2017 – Margriet.nl   Zo maak je van een stamppot snel en makkelijk een restaurantgerecht

2017 – Margriet.nl Zo dek je de kersttafel extra feestelijk

2014 – Samen met Mathijs Vrieze op de Kaasmarkt in Alkmaar, in opdracht van www.kaas.nl

2008 – Bij Simon Lévelt in Amsterdam, in opdracht van Margriet TV

Pin It on Pinterest