Selecteer een pagina

Tarte tropézienne

De tarte tropézienne is een zomerse taart van luchtige brioche gevuld met extra romige banketbakkersroom met de fijne smaak van oranjebloesemwater

Romeinse sla met munt en mulfilet

Romeinse sla met munt en mulfilet, een super zomerse, lauwwarme salade uit het nieuwste boek Salades van Janneke Philippi met daarin ruim 100 geweldige, eenvoudig te maken recepten

Radicchio-sinaasappelsalade

Radicchio-sinaasappelsalade, een eenvoudige, frisse salade bomvol smaken, die perfect past bij kruidige Midden-Oosterse gerechten

Rabarbercake

Vier de lente met deze smeuïge rabarbercake die fris is door de yoghurt in het beslag, met als extraatje een laag citroenglazuur met gedroogde rozenblaadjes

Spelt-kruidenbrood

Spelt-kruidenbrood uit de braadpan, een geurig, luchtig brood met een super knapperig korstje, uit het nieuwste boek van Guus Meeuwis en Dick Middelweerd

Knolselderij uit de oven

Knolselderij uit de oven, een heerlijk én mooi vegetarisch gerecht met kaas en noten uit het boek De gezonde Bourgondiër van Jacinta Bokma

Focaccia met olijf & tomaat

Focaccia met olijf & tomaat, een eenvoudig te maken brood uit Het grote ovenhandboek van Karin Luiten voor bij de borrel, dat ook heerlijk is als bijgerecht

Chocolade-pistachecantuccini

Chocolade-pistachecantuccini, knapperige Italiaanse koekjes die je heerlijk kunt dopen in espresso, Amaretto of Vin Santo om de maaltijd mee af te sluiten

Lavendelparfait

Lavendelparfait, echt zomers ijs dat snel en makkelijk te maken is zonder ijsmachine!

Pin It on Pinterest