Selecteer een pagina

Knolselderij uit de oven

Knolselderij uit de oven, een heerlijk én mooi vegetarisch gerecht met kaas en noten uit het boek De gezonde Bourgondiër van Jacinta Bokma

Focaccia met olijf & tomaat

Focaccia met olijf & tomaat, een eenvoudig te maken brood uit Het grote ovenhandboek van Karin Luiten voor bij de borrel, dat ook heerlijk is als bijgerecht

Chocolade-pistachecantuccini

Chocolade-pistachecantuccini, knapperige Italiaanse koekjes die je heerlijk kunt dopen in espresso, Amaretto of Vin Santo om de maaltijd mee af te sluiten

Lavendelparfait

Lavendelparfait, echt zomers ijs dat snel en makkelijk te maken is zonder ijsmachine!

Wortelloofpesto

deze frisse pesto maak je van wortelloof met pecannoten, knoflook en Parmezaanse kaas

Citroen tartelettes van Hans

citroen tartelettes van Hans, de Beste Thuisbakker van 2017. Prachtige maar vooral lekkere taartjes van amandeldeeg met zachte citroenvulling en getopt met Italiaanse meringue en gedroogde korenbloemblaadjes

Aardappelmuffins

luchtige aardappelmuffins op basis van pittige aardappelpuree. Lekker als bijgerecht of snack

Bietenpuree met yoghurt & za’atar

Een zoet en tegelijkertijd pittig gerecht met rode biet uit het boek Jeruzalem van Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi: bietenpuree met yoghurt & za’atar

Pin It on Pinterest