Onlangs was ik samen met andere foodbloggers te gast bij Kroon op het Werk, Markering en PR specialist op het gebied van eten en drinken. We wisselden ervaringen uit, kregen informatie via presentaties, de innerlijke mens werd uiteraard ook verzorgd en iedereen kreeg een foodiebox mee.

 Uit die doos kwamen fijne eetbare zaken, maar ook handige keukenspullen. Ik was vooral heel blij met deze Squeeze Bottle van Royal VKB, waar je je favoriete dressing of saus in giet. Door in de fles te knijpen geef je een salade of opgemaakt bord een restaurantuitstraling, je kent ze wel, met die schijnbaar achteloos gedoseerde druppels. De fles is zo mooi dat hij gewoon ook op tafel kan. Hij mag ook in de vaatwasser trouwens.
Maar het leukste is: ik mag namens Royal VKB vijf van deze Squeeze bottles t.w.v. € 7,95 weggeven! Wil je kans maken? Dat gaat zo:
*laat een reactie achter onderaan dit bericht
*deel dit bericht via Facebook of Twitter om extra kans te maken
De winactie loopt tot en met 14 februari 2014 en winnaars krijgen persoonlijk bericht.
In mijn flesje zit Basilicumolie. Die maak je door de blaadjes van 2 bossen basilicum 20 sec. te blancheren in ruim water met zout en meteen te spoelen met koud water. Dan uit laten lekken en voorzichtig droog deppen. Pureer de basilicum met 3 el extra vierge olijfolie en giet er nog 1,5 tot 2 dl olie bij. Laat de smaken minstens een dag op een koele plaats buiten de koelkast intrekken. Je kunt de olie daarna eventueel zeven door een koffiefilter, maar ik gebruik hem zo. Heerlijk in salades en over pasta maar ook bij geroosterd vlees of gegrilde vis. Bewaar de olie in de koelkast maar haal hem er een half uur voor gebruik uit.

Pin It on Pinterest